tirsdag 2. juli 2013

27 - 30. Juni - siste stopp på den store reisen :-(

Vel fremme i Miami har vi booket oss inn på Miami Beach. Vi har tatt feil av dagene (vi trodde det var fredag men så er det bare torsdag), så vi føler vi har fått en bonus dag J.

Her skal vi bare slappe av og ikke gjøre noen ting. Torsdag kveld dumpet vi inn på en natt klubb hvor det var lettkledd betjening som det viste seg gjorde forskjellige opptredener (ala Coyote Ugly bare litt mer avansert). Men som de ordentlige menneskene som vi er tok vi natten kl. 2330.

Fredag ble det strand og avlevering av bilen. Etter alt som skjedde da vi skulle hente bilen ,skulle de ikke belaste oss for bensinen, men det hadde de gjort så vi gikk opp til informasjonen og fikk omsider orden på det også. Ellers ble kvelden veldig stille og rolig, vi skal ha en lang reise hjem i morgen.

I skrivende stund sitter jeg på flyet fra Reikjavik til Oslo. Da har vi vært på diverse Lounger i Miami, NY og Reikjavik. Den i NY var veldig stor og "skuffende" (dårligere mat), i forhold til de andre.

Nå er en lang men opplevelses rik ferie unna gjort. Det har gått veldig fort, så hadde lommeboka vært litt større kunne vi fint ha vært litt til. Denne turen kommer vi til å huske for bestandig og den skal vi leve lenge på. NY har vi lyst til å reise tilbake til. Det samme gjelder Key West og Miami, men Orlando velger vi bort til fordel for en annen by.

Det er heller ikke umulig at vi setter nesen mot California neste gang vi legger ut på en lang reise.

Vi vet det er mange som har fulgt oss på turen. Takk til alle hyggelige kommentarer og meldinger vi har fått.

Å skrive en reiseblogg har vært utfordrende, men vi ser allerede nå at den kommer til å bli tatt frem titt og ofte. Så dette kommer jeg til å fortsette med på våre reiser. Jeg må bare lære meg mer til neste gang slik at ting går greiere.

Takk til Bjørn som har vært så snill å hjelpe meg med å få til denne bloggen på så kort varsel.

Nå skal vi hjem til hverdagen og godt er det, og ikke minst skal vi hjem til Zimba som vi har savnet veldig på reisen.

GOD SOMMER TIL DERE ALLE SAMMEN.

 

Klem fra Øivind og Hanne

Miami 27-30 juni

Miami 27-30 juni

26. Juni - forflyttnings etappe

I dag er det kun en forflytnings etappe og vi har bestemt at vi skal slå litt på stor tromma når det gjelder hotell. Vi har bestemt oss for å reise langs the Gold Coast og destinasjonen vår er Boca Raton, ca en time fra Miami Beach hvor vi skal tilbringe vår siste tid i Florida før vi setter nesen mot det kalde nord.

Da vi hadde kjørt en stund ble vi overrumplet av et voldsomt uvær (det regnet og blåste), så "alle" tok på varsel lysene og stoppet på veiskulderen (vi så ikke meteren forran oss. Etter ca 45 min. tok vi sjansen på å tøffe videre og plutselig bare lyste himmelen opp foran oss.  I følge lokalbefolkningen her så er det helt vanlig med slikt tropevær. Det er ikke uvanlig at det regner hver dag mellom 15-18 (alt fra 15 min. til 3 timer eller flere dager), og at det er så kaldt heatlightning om kvelden (det er lyn som lyser opp himmelen). Ganske pent å se på.

I følge nettet er hotellet vårt flott og eksklusivt i våre øyne, og det viser seg at det er det til gangs. Da vi ankommer hotellet så er det et portner hus som anviser oss vei videre. Så kommer det løpende en parkerings gutt som tar hånd om Corvette`n vår og ikke nok med det. Det viser seg at det er tilknyttet 2 Yatch havner, 2 18 hulls golf baner, golf klubbhus, eget beach hotell og privat boliger med dertil bygninger ++ mye mer. Vi følte oss faktisk litt bortkomne. Men her er vi og vi ble anbefalt å gå til 501 East for en matbit.

Da vi kom skulle vi i utgangspunktet bare spise noe lett før middag og damen anbefalte oss happy  hour, og Bakken hang seg på. Vi ble vist inn til puben og det viste seg at det var 50% på mat og drikke. Her satt det golfmedlemmer i begge skjønn og de lagde liv og røre. Jeg ble som jeg pleier, sittende å nyte livet og "glaner". Det var ikke et manne eller kvinne fjes som ikke var pyntet på, det seg være et dollar glis eller et fjes som ikke inneholdt smilerynker eller mimikk og lepper som var forstørret til alle kunstens regler. Dette var morsomt og her ville jeg bli. Utenfor sto bilene til de forskjellige og ventet som selvfølgelig var parkert av egen parkeringsvakt. Veldig morsomt å observere J.

Ellers gikk kvelden til å tusle rundt og se på hotellet og nyte en bedre middag før vi tok kvelden som vi pleier ca 23.

Dagen etter tok vi tilbringer bussen til Beach resorten for å se på det flotte området strandet til dette store anlegger.

Bilder 26. Juni

Her er puben jeg snakker om og utsikten fra bordet vårt :-)

Bilder 26. Juni


Bilder 26. Juni


Bilder 26. Juni


Bilder 26. Juni


Bilder 26. Juni


Bilder 26. Juni


Bilder 26. Juni