tirsdag 2. juli 2013

26. Juni - forflyttnings etappe

I dag er det kun en forflytnings etappe og vi har bestemt at vi skal slå litt på stor tromma når det gjelder hotell. Vi har bestemt oss for å reise langs the Gold Coast og destinasjonen vår er Boca Raton, ca en time fra Miami Beach hvor vi skal tilbringe vår siste tid i Florida før vi setter nesen mot det kalde nord.

Da vi hadde kjørt en stund ble vi overrumplet av et voldsomt uvær (det regnet og blåste), så "alle" tok på varsel lysene og stoppet på veiskulderen (vi så ikke meteren forran oss. Etter ca 45 min. tok vi sjansen på å tøffe videre og plutselig bare lyste himmelen opp foran oss.  I følge lokalbefolkningen her så er det helt vanlig med slikt tropevær. Det er ikke uvanlig at det regner hver dag mellom 15-18 (alt fra 15 min. til 3 timer eller flere dager), og at det er så kaldt heatlightning om kvelden (det er lyn som lyser opp himmelen). Ganske pent å se på.

I følge nettet er hotellet vårt flott og eksklusivt i våre øyne, og det viser seg at det er det til gangs. Da vi ankommer hotellet så er det et portner hus som anviser oss vei videre. Så kommer det løpende en parkerings gutt som tar hånd om Corvette`n vår og ikke nok med det. Det viser seg at det er tilknyttet 2 Yatch havner, 2 18 hulls golf baner, golf klubbhus, eget beach hotell og privat boliger med dertil bygninger ++ mye mer. Vi følte oss faktisk litt bortkomne. Men her er vi og vi ble anbefalt å gå til 501 East for en matbit.

Da vi kom skulle vi i utgangspunktet bare spise noe lett før middag og damen anbefalte oss happy  hour, og Bakken hang seg på. Vi ble vist inn til puben og det viste seg at det var 50% på mat og drikke. Her satt det golfmedlemmer i begge skjønn og de lagde liv og røre. Jeg ble som jeg pleier, sittende å nyte livet og "glaner". Det var ikke et manne eller kvinne fjes som ikke var pyntet på, det seg være et dollar glis eller et fjes som ikke inneholdt smilerynker eller mimikk og lepper som var forstørret til alle kunstens regler. Dette var morsomt og her ville jeg bli. Utenfor sto bilene til de forskjellige og ventet som selvfølgelig var parkert av egen parkeringsvakt. Veldig morsomt å observere J.

Ellers gikk kvelden til å tusle rundt og se på hotellet og nyte en bedre middag før vi tok kvelden som vi pleier ca 23.

Dagen etter tok vi tilbringer bussen til Beach resorten for å se på det flotte området strandet til dette store anlegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar