tirsdag 2. juli 2013

27 - 30. Juni - siste stopp på den store reisen :-(

Vel fremme i Miami har vi booket oss inn på Miami Beach. Vi har tatt feil av dagene (vi trodde det var fredag men så er det bare torsdag), så vi føler vi har fått en bonus dag J.

Her skal vi bare slappe av og ikke gjøre noen ting. Torsdag kveld dumpet vi inn på en natt klubb hvor det var lettkledd betjening som det viste seg gjorde forskjellige opptredener (ala Coyote Ugly bare litt mer avansert). Men som de ordentlige menneskene som vi er tok vi natten kl. 2330.

Fredag ble det strand og avlevering av bilen. Etter alt som skjedde da vi skulle hente bilen ,skulle de ikke belaste oss for bensinen, men det hadde de gjort så vi gikk opp til informasjonen og fikk omsider orden på det også. Ellers ble kvelden veldig stille og rolig, vi skal ha en lang reise hjem i morgen.

I skrivende stund sitter jeg på flyet fra Reikjavik til Oslo. Da har vi vært på diverse Lounger i Miami, NY og Reikjavik. Den i NY var veldig stor og "skuffende" (dårligere mat), i forhold til de andre.

Nå er en lang men opplevelses rik ferie unna gjort. Det har gått veldig fort, så hadde lommeboka vært litt større kunne vi fint ha vært litt til. Denne turen kommer vi til å huske for bestandig og den skal vi leve lenge på. NY har vi lyst til å reise tilbake til. Det samme gjelder Key West og Miami, men Orlando velger vi bort til fordel for en annen by.

Det er heller ikke umulig at vi setter nesen mot California neste gang vi legger ut på en lang reise.

Vi vet det er mange som har fulgt oss på turen. Takk til alle hyggelige kommentarer og meldinger vi har fått.

Å skrive en reiseblogg har vært utfordrende, men vi ser allerede nå at den kommer til å bli tatt frem titt og ofte. Så dette kommer jeg til å fortsette med på våre reiser. Jeg må bare lære meg mer til neste gang slik at ting går greiere.

Takk til Bjørn som har vært så snill å hjelpe meg med å få til denne bloggen på så kort varsel.

Nå skal vi hjem til hverdagen og godt er det, og ikke minst skal vi hjem til Zimba som vi har savnet veldig på reisen.

GOD SOMMER TIL DERE ALLE SAMMEN.

 

Klem fra Øivind og Hanne

1 kommentar:

  1. OG tusen takk til dere som har delt av opplevelser og bilder her på bloggen - har kosa meg kjempe!!

    Gleder meg til vi treffes :) God sommer videre!!

    Klem fra Hildegunn

    SvarSlett