fredag 3. juli 2015

1. juli - Nusfjord

I dag sjekker vi ut fra Solsiden rorbuer på Ballstad og skal forlytte oss til Nusfjord rorbuer, norges best bevarte fiskevær.

Vi takker for oss på Ballstad, det er et flott sted vi gjerne anbefaler andre å reise til og overnatte, og vi kommer gjerne igjen.
Utsikten rett utenfor vår dør.


Dette er resepsjonen til Solsiden rorbuer på Ballstad.


Før vi setter nesa mot Nusfjord er vi blidt enig om å reise ut på de siste utpostene på Lofoten vi enda ikke har kjørt til, så vi kjører ut igjen på E10 mot Å og kjører til Nesland og Selfjord. Dette var steder som det ikke var noe spesielt som skjedde eller var noe å se, men vi oppdaget en fin campingplass ute ved Fredvang på vei ut mot Selfjord - det er en camping i den minste kategorien men allikevel et sted å overnatte da den ligger helt for seg selv inne i sunnet og litt i le for vær og vind.

Etter å ha vært innom disse stedene går turen videre ut på E10 mot Reine. Her skal sommerbåten være i kveld og vi har lyst til å være tilstedet. Da vi kommer til Reine for å ta stedet bedre i øyesyn, oppdager vi at båten ligger til kai et stykke utenfor sentrum og at vi må igjennom en byggeplass for å komme dit. Vi trodde at båten skulle være ankret på kaia i sentrum slik at vi kunne oppleve Reine sentrum og det yrene livet her samtidig. Vi ble enig om at vi spiste lunsj her istedenfor og heller dra til Nusfjord for å se sendingen på tv (vi vil jo få best oversikt og de beste bildene på den måten). 


Sommerbåten 2015Rorbuer i Reine


Kaia i ReineHer spise vi lunsj, et vakket sted med sjelDa vi kom til Nusfjord ble vi veldig fornøyd med stedet (rorbua), men det er ikke tv her, så det blir noe godt i glasset og en god bok i stedenfor etter at vi har laget hjemmelaget suppe på selvfisket Lange fra Ballstad (det er ingen dårlig erstattning det).Mmmmmm deilig hjemmelaget fiskesuppe1 kommentar:

  1. Så utrolig flott dere bodde! Dere møtte ikke tilfeldigvis på Anne-Greta da dere var i Reine - tror hun var der på det tidspunktet :)

    Gleder meg til å høre mer om turen!

    Klemmmm

    SvarSlett