torsdag 18. februar 2016

17. februar 2016

Nok en dag har vært unnagjort her på Bali, og vi trives veldig godt. Her kunne vi trives i uker/mnd. Etter en dag ved poolen har vi gått langs veien mot havnen for å finne et sted ¨spise middag. Vi har også blidt enig om at vi skal innom Pitanira dining corner, for å snakke med sjefen selv og reservere hans "onkel" for 8 timers kjøring rundt på Bali. Hvor han tar oss med vet vi ikke, men vi håper at han tar oss med til rismarkene, Balis høyeste fjell Mt. Agung som er over 3000 meter høyt (de har sagt hvor høyt men det husker jeg ikke, så helt korrekt må dere finne ut selv), strand, lokalt maked, blandt annet. SPENNENDE BLIR DET!!!!

Mens vi gikk, gikk vi forbi en retaurant/kokke skole som så veldig interessant ut. Øivind løp over veien og slang ut armen for at jeg skulle følge etter. Dette var spennende. Her ble vi møtt med "do you have a reservation for the evening". Og det hadde vi selfølgelig ikke, så det endte med at vi må tilbake til søndag og da har vi selfølgelig et bord som venter på oss :-) :-) :-)

Vi gikk litt til og endte opp her for kvelden og spiste and med ris og grønnsaker, noe de anbefalte, og det var ikke noe dårlig alternativ.


Kveldens underholdning var ikke noe å skryte av, men helt all right.


Maten var nok en gang perfekt. Til nå har vi bare spist Indonesisk mat, helt perfekt.1 kommentar:

  1. Gleder meg til å høre om og se bilder fra turen - høres veldig spennende ut 😀👍

    SvarSlett