onsdag 17. februar 2016

13. februar 2016 - Avreisedag

Endelig var dagen kommet som vi har ventet på så lenge, og som var usikkert om vi fikk gjennomført på grunn av kneet mitt. Men med krykker på lasset er det bare å reise i vei :-)

Gardemoen - Dhoa - Bali, en tur som tar 24 timer

På Gardemoen er det ingen som hjelper en med litt gå problemer (hvis en da ikke har bestilt hjelp på forhånd), så her burde de ha tatt seg en tur til Dhoa for å lære. Hadde ikke før kommet meg ned fra flytrappa før noen var der og spurte om jeg trengte hjelp, rullestol eller rett og slett en bil som kunne føre oss til neste gate. Vi takket ja til hjelp og det var veldig lurt. Øivind sa at krykkene burde bli et fast reisefølge for makan til hjelp har aldrig vi opplevd :-)


Vel fremme i Bali var det å finne han som skulle hente oss og det var ikke så enkelt blandt alle de som stod der med sine plakater samtidig som alle ville ha deg til å ta sin taxi, men vi fant vår mann og den som møtte oss i velkomsthallen var denne damen her. 


Da vi kom til hotellet var det å finne frem til rommet vårt og her skal vi bo i hele 12 døgn :-)

Genialt med et sjalusivindu mitt i rommet :-), en kan sitte i senga og se på den som er i badekarret.Egen kaffe, vannkoker og vann hører med som blir erstattet hver dag.
Dette er en av flere restuaranter vi kan spise ved på vår resort og maten smakte :-)


Etter et langt døgn var vi slitne og vi tuslet i seng rett før midnatt på Valentines day og i år var det også morsdag for oss nordmenn. Til informasjon er morsdag for Baliserne alltid på samme dag -
22. desember.
1 kommentar:

  1. Åhhhh, ser ut som dere har det kjempefint - hotellet ser lekkert ut 😄 Nyt ferien videre!

    Klem fra Hildegunn

    SvarSlett