lørdag 20. februar 2016

18. februar 2016

I dag torsdag skal vi kun være ved hotellet og poolen, for i morgen er den store utfluktsdagen, så vi må lade abtteriene. Solen er så sterk her at vi har måttet godt til innkjøp av solfaktor 50. Vi kjøpte med oss faktor 30 og 20 (store flasker) og det har holdt veldig bra før, men der tok vi feil. Ble litt solbrendte den første dagen, så vi har holdt oss i skyggen i de 4 første dagen og enda har vi fått farge.Detter er utsikten vår fra vår egen terrasse ned til bassenget.


Og dette er utsikten fra terrassen til resepsjonsbygget som har egen bar og terrasse. Der sitter det veldig sjeldent mennesker, så vi har en veldig usjenert terrasse og det er veldig stille og rolig her.


Nå har vi tatt shuttle buss til et shopping område ala outleten på Vestby. Her skal vi gå og titte og få oss en matbit før det bærer tilbake til hotellet.


Nok en gang herlig atmosfære og nydelig mat. Det er ganske vanlig her på Bali at restauranter tilbyr gratis transport tilbake til hotellet du bor på, og det benyttet vi oss av her.Takk for maten, og god natt :-)

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Liv og jeg har lest alle artiklene på bloggen din. Ser at du og Øyvind har det fint. Det er dere vel unnt. Her er litt nysnø og knallblå himmel. Kos dere i varmen.
  Bjørn.

  SvarSlett
 3. Ser virkelig ut som dere har det helt fantastisk. Nydelig hotellområde, sol og sommer - lucky you ☀️🍷🌴😎

  SvarSlett