torsdag 25. februar 2016

20 og 21. februar 2016

Etter en lang roud trip på fredag, skal helgen kun tilbringes ved hotellets området og poolen :-). Med andre ord late dager i paradis med god mat og godt drikke :-)  Fra oktober til mars er det som jeg har sagt før regntid her på Bali. Det vil si at vi kan oppleve en regnskur på ettermiddag/kveld, men det er bare litt oppfriskende.
Slapper av med en god bok og litt rosè vin i glasset. Den lokale vinen (rød og rosè) her er veldig god og heter Hatten. Den lokale ølen Bintang og Bali Hai er også veldig god :-)


Lørdagskvelden skulle vi ha pizza og vi gikk på en Italiensk pizza restaurnat. Pizzaen var grei, men lite smak, så det er faktisk det "dårligste" måltidet vi har hatt her på Bali.
Dette er en blomst som vokser på mange trær her på hotellet.


Blomster piken :-)


Vi kan det med å kose oss på tur :-)


Søndag spiste vi på en restaurant som heter Bumbu Bali Restaurant & Cooking School. Her blir vi møtt med blomster som alle gjestene skal ha bak øret og et synkront utrop fra kjøkkenet som ønsker oss velkommen. Et veldig spesielt men hyggelig konsept.Bare et ord for maten FANTASTISK.1 kommentar:

  1. Dette må virkelig ha vært en fantastisk tur, forstår godt om det frister til gjentagelse 😎🌴 For mitt vedkommende må vel dette settes på "to-do" listen 😊

    SvarSlett