torsdag 18. juni 2015

17. juni - Dovre


Vi våknet av regn i natt og det fortsatte i morgen timene, vi forlot Sogndal i regn, før vi tilslutt valgte å legge oss inn i en camping hytte (det har regnet i hele dag) på Dovreskogen camping.


Over Sognefjellet var det veldig kaldt helt ned i 0 grader og snøvær og brøytekanter så høye som opp til 5-7 meter. Det var faktisk litt skummelt å kjøre forbi, da vi stadig så at brøytekantene "kalvet" og snøen falt ut i veibanen.
Sommer været var for godt til å være sant og vare over flere dager, men vi er evige opptimister og satser på bedre dager fremover i juni.


Dovreskogen camping, og hytta vi valgte er på (15-20 kvadrat) og har virkelig sjel og er som rene slottet for oss som er vant til telt og kaldt. Denne hytta med alle fasiliteter betalte vi kr 350 for og det er vært hvert øre.


Her er der strøm, varme ovn, te kjøkken, eget soverom, sofa og et spisebord med stolerDa vi hadde fått innstalert oss kom jammen meg sola frem og det var bare å flytte seg ut for å innta dagens middag, grillpølser, hamburgere, potetsalat, vanlig salat. Vi ble mette i dag også.En må passe på å nyte god været så lenge en kan.Hytta ligger ved Gudbrandsdalslogen og Bakken har tenkt å prøve fiskelykken, mens jeg skal vaske opp, lese en god bok, og ha litt godt i glasset.


Elva ligger to minutter fra hytta, så det var ikke så langt å gå.Grill og bål plass til sene kvelder.


Stua til felles bruk ligger vegg i vegg med felles kjøkken hvor vi kunne vakse opp og låne vannkoker, kaffetraker og forskjellige kokekar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar