onsdag 24. juni 2015

20. juni - Brønnøysund

I dag voknet vi til overskyet vær med litt sol innimellom. På vei til dagens destinasjon har vi valgt å ta turen innom Torghatten som ikke ligger langt utenfor Brønnøysund sentrum, og det skulle vise seg at det ville vi ikke angre på et sekund. Her er det ikke så mange ord som skal til, med bildene kan dere se og nyte.

Slik ser det ut 5 min. igjen å gå frem til hullet.


Da vi første kommer opp skjønner vi at det er ganske bratt det før en kommer ut på den andre siden, men jeg skal klare det, det skal nemlig være en fantastisk utsikt på den andre siden.


For en åpenbaring!!!!!Hvis dere ser godt etter, er det faktisk en gård der nede, et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu


Da vi skulle velge plass for natten ble vi enig om å kjøre til en av de campingplassene som er merket av på kartet fra "Stort bilatlass Norge" og de skulle være nære fergeleie for neste dag, men da vi kom til fergeleiet hadde vi ikke sett noen av de to campingplassene som var avmerket på kartet, så vi valgte å kjøre tilbake til den første campingen vi passerte (ikke merket på kartet) Mosheim camping, og det skulle vise seg at dette er den beste plassen vi hittil på vår reise har opplevd. En liten og virkelig en plass med sjel og det med store bokstaver. Her er det bare å se og nyte.


Resepsjonen, huset til høyre.


Rett utenfor hvor felles kjøkkenet befinner seg.Huset hvor a mor sjøl bor.


Hvis dere ser godt etter, er dette en plass for mannfolka.
De neste bildene er fra loven til a mor. Her er alt hun har samlet opp gjennom alle år stilt opp på rekke og rad. Helt fantastisk, ingen ting er plassert tilfeldig. Dessverre solgte hun ingen ting. 
TRO MEG JEG SPURTE. 
Liv, hun har et eget nisse hjørne.


Morgenstund har gull i munn og ikke overdrevet i et slikt vær. Klokka er ca. 0730.


Til høyre for det bakerste taket var Bakkens camp, rett og slett en fantastisk plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar