mandag 17. juni 2013

12. juni

I dag har Øivind bursdag, GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, KJÆRESTEN MIN.

Dagen startet med frokost på verandaen kl 8, det smakte godt. Så går turen til en katamaran tur i Charlott Amalie på St. Thomas United States Virgin Island, så blir det en tur down town før vi avslutter dagen med en bedre middag på 150 Central Park.

Katamaran turen var kun et ord FANTASTISK. Vi kjørte en liten tur før vi kom frem til det stedet hvor vi skulle snorkle. Vi har snorklet kun en gang før og det var når vi var med ungen på Den Dominikanske republikk (det også ligger i Caribien), og da var det faktisk jeg som "fikset" det best, så vi er spente men samtidig gleder vi oss veldig.

Vi har ikke noe undervanns kamera, men det vi så når vi snorklet var bla. forskjellige rev, fisker i regnbuens farger, et skipsvrak som sank under 2 verdenskrig. Det var noen som hadde kopiert et krigsskip, men brukte det som rent smuglerskip. Dette fikk myndighetene kjentskap til og når de kom frem til skipet hadde mannskapet klart å sette fyr på det og når myndighetene prøvde å slukke brannen med vann så sank det. Med årene har de to siste orkanene i området flyttet vraket to ganger, så nå er det lagt ned sten blokker for å holde det på plass. Det var spennende å høre historien og se det med egne øyne. Øivind så en liten Rokke og det var ikke så ofte en så, så bare det var en ekstra opplevelse.

DENNE GANGEN FIKSET VI BEGGE TO Å SNORKLE, OG DET BLIR IKKE SISTE GANG VI GJØR DETTE, DET ER GARANTERT.

Også i denne byen er det mye smykkebutikker men ikke så mye luksus butikker som på Nassau og selvfølgelig butikker med mye "træl". Det er ikke så billig som folk skal ha det til. Det virker som byen er litt rikere enn på Nassau, så vi så ikke fattighet så nært innpå som på Nassau. Så oppsummert syntes jeg denne byen var hyggeligere å være på.

Da vi allerede har vært lenge i vannet på vår snorkel tur tok vi ikke turen innom strandet i dag.

Tilbake på båten måtte vi ha en liten lur før det bar opp til en seks retters middag på 150 Sentral Park med en ekstra god vin til. Da den var fortært var klokken mye (i hverfall for oss ca. 23) og vi var slitene så vi gikk rett til sengs.

Tror gubben var fornøyd med bursdagen sin 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar