tirsdag 18. juni 2013

13. juni

I dag er det St. Marteen på Philipsburg som står for tur.

Vi starter dagen med kaffe på verandaen. Med en bok i hånden er dette balsam for sjelen å våkne på denne måten. Og til en utsikt en bare kunne tro en så på TV.

Vi har ikke bestilt noen utflukt i dag. Vi skal pakke strand bagen og bare nyte byen og stranden, og titte litt i noen butikker.

Vi fant oss en fransk kafé som hadde gratis internett og fikk oss en god lunsj. I mens Bakken fikk lest seg opp på mailer og nettaviser, tok jeg meg en tur innom noen butikker som lå rett ved. Kom ut med et par sko he he he. Joda, jeg har noen par hjemme også men disse var noe jeg ikke har selv om de er svarte. Helt enkle, men høye J

Denne byen MÅ JEG BARE TILBAKE TIL. Med alle sine smågater, kaféer, atmosfære, hyggelige mennesker, småhusene med sine forskjellige farger, ja, dette er et sted vi kunne tenke oss tilbake til på ren badeferie. Vi gikk forbi en kirke hvor det skulle være en begravelse. Vi ble enig om at det måtte være en høytstående person for her kom folk i sin beste fin stas og da mener vi finstas. Det var menn i flotte dresser og kvinner i flotte draker med fine hatter og selvfølgelig de ankom i limousiner eller svarte biler med sorte vinduer. Veldig flott å se på.

Det er også mange smykke og klokke butikker her, og de sier at det skal være så billig fordi det ikke er noe Tax, men når du regner etter opplevde vi faktisk feks. at Lewis var billigere i NY og at et kamera vi er ute etter Sony Nx 7, kan vi faktisk få like billig i Norge. Så tommelfinger regelen er å være prisbevisst og ikke kjøpe det første og beste bare fordi de sier det er så veldig billig.

Så måtte vi jo selvfølgelig innom stranden før vi vandret tilbake ti båten. Vannet er bare helt nydelig og sanden er så fin så fin at det er en fryd å gå på.

Dette var vår siste stopp på cruiset, så nå er det to dager igjen på sjøen før vi er tilbake til Fort Lauderdale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar