søndag 23. juni 2013

16. juni - Miami

Ja, nå har vi kommet til Miami.

Vi ha fått god hjelp fra en hyggelig ung mann i informasjonen på cruise båten og vi har booket oss inn på det hotellet som mannskapet på skipet blir innlosjert på når de  skal mønstre av eller på båten. Det ligger et stykke fra byen, men det skal være billig.

Vi gjør som vi får beskjed om og tar skyttel bussen til flyplassen og ny skyttel buss herfra til hotellet. Bussen fra Fort Lauderdale skal i følge sjåføren ta ca. 45 min, men den tar bare en halvtime. Hotellet er ikke nytt men det er rent og pent. Vi får rommet vårt, det er stort og i første etasje. Det er også svømmebasseng her. Vi områr oss litt og tar en pust i bakken før vi setter nesen mot down town Miami i taxi. Det koster oss 100 dollar frem og tilbake til hotellet, så vi blir enig om at vi skal på nett og se om vi finner et hotell nærmere byen. Dette blir for dyrt. Det hjelper ikke om hotellet er billig hvis en får taxi regning på 50 dollar hver vei. Da kan en jo plusse det på et hotell og heller ha gangavstand til alt.

I kveld har vi selvsagt gått frem og tilbake på Bayside og sett på livet og tatt en matbit.

Vi er så heldig og finner et hotell som ligger rett ved Bayside (norges aker brygge) Miami down town til 279 med tax, hotellet heter b2 og ligger i  Biscayne Blv, Miami (vi bytter hotell i morgen). 

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar