mandag 24. juni 2013

18. juni - Miami

Miami Beach er flott og vannet er veldig varmt. En blir på en måte ikke avkjølt med en dukkert her. Det blåser her hele tiden og derfor er det satt opp varsel flagg til en hver tid, slik at publikum vet hvordan forholdene er til eksempel strømninger, vindstyrke og eventuelt om det er hai. Siden det blåser veldig her er det også hele tiden veldig mye dønninger og derfor blir vannet fort gromsete og det var litt skuffende.

Ellers hadde vel vi begge to "gledet" oss til å se alle de flotte menneskene sprade forbi (minimale spidoer og bikinier), slik at vi hadde noe å se på mens vi lå der på hver vår seng, men de kom ikke gitt L. Øivind pratet på at det kanskje er på Venice Beach i Los Angeles dette skjer. 

Ellers har vi 25 års bryllupsdag i dag. De årene har gått fort, det er jo bare på ungene en ser en har blidt gammel. I hode syntes en fortsatt er 30+. Vi tilbrakte kvelden på en restaurant/kafè på Art Deco, Miami Beach. Veldig hyggelig, der spiste Øivind biff og jeg tok en hummer hale. Det smakte helt fortreffelig.

I morgen sjekker vi ut og henter bilen vi skal kjøre rundt med i Florida (Key West og Orlando).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar