tirsdag 25. juni 2013

19. Juni - Key West

I dag er den store dagen med stor D. Bilen skal hentes og vi gleder oss til en uke med en Corvette.

For å gjøre en historie kort, så holdt vi på å ikke få bilen. Vi måtte vente i 4 timer før vi fikk bilen og var på veien. Fru Bakken hisset seg opp men var klar og tydelig og forlangte å få snakke med manager på stedet. Det fikk vi og etter som sagt 4 timer var vi på veien, men det var en stund Bakken var spent, nedfor og redd for at drømmen skulle forsvinne før den i det hele tatt hadde begynt.

Det var et godt eksempel på at det lønner seg å ordne alt med leie av bil i Norge før en reiser og passe på å ha med alle papirer på engelsk. De prøvde nemlig å få oss til å ta en Mercedes, men det skjønner selv jeg, ikke på langt nær er det samme som en Corvette.

Akkurat i denne situasjonen tror jeg Øivind var glad for at kjerringa er som hun er i slike situasjoner J

Vi hadde tenkt at vi skulle være i Key West ca 16, men vi var ikke på veien før 1530. Rimelig irriterte men glade for at ting ordnet seg til slutt.

Kjøre turen til Key West var kjempe fin. Skjønner veldig godt at de lokale sier velkommen til Paradis. Her er det masse smågater, kaféer, restauranter og en atmosfære en kunne ta og føle på. Her er det bosteder i alle prisklasser, så det er ikke farlig å reise hit uten å ha et sted å bo før en reiser. Vi bor på et veldig lite Motel i Simonton St, Spindrift Motel, ca. 5 min fra hoved gaten Duval St. hvor alt utelivet skjer. Her er alt vi trenger - basseng, lite vaskeri, supermarked 3 min unna, sprit butikk 2 min. å gå. To vaske maskiner og to tørke tromler kostet 4 dollar, det samme som en og en halv truse hadde kostet oss hvis vi hadde vasket i NY eller i Miami. Så dette er et sted å ha pensjonist tilværelse sin i stedet for et sted i syden om vinteren. Her blir vi et par dager før vi setter nesen nord over til Orlando.

Siste kvelden vår her dro vi til en plass som går unner navnet Sunset celebration på Mallory Square (sunset) for å se på solnedgangen. Det er en åpen plass hvor alle samler seg og hvor det er et yrende liv. Når solnedgangen er ferdig går "alle" tilbake til hoved gaten. 

1 kommentar:

  1. Hei igjen godt det ble en Corvett tilslutt, enig det er ikke det samme med en Mercedes. Håper kjøreglede og opplevelsene står til forventningene. Det ser ihvertfall flott og deilig ut. Nyt resten av ferien vi nyter regnværet her hjemme. Grete

    SvarSlett