mandag 17. juni 2013

11. juni

Kaffe på terrassen kl. 8, dette blir fort en vane, he he.

Dagen i dag skal tilbringes til sjøs, så vi tar oss god tid til frokost. Vi skal jo bare solbade og nyte livet og så skal Øivind på løpebanen og treningsstudioet (her er det ingen slaraffen liv), imens jeg skal ligge på "stranden" :-)

Det har blåst veldig i dag, så jeg har ikke badet og heller ikke blidt varm av den stekende solen når den titter fram fra skyene som fyker forbi.  Det er for det meste sol, men når solsengen ved siden av meg flytter seg fordi vinden tar tak i den, pakker jeg sakene mine og setter meg på verandaen i stedet med boken min og nyter livet. Øivind har godt ned før meg i dag og sover når jeg kommer tilbake, han har vært sliten i dag.

Ellers har vi vært en tur innom Casino i kveld (bare godt igjennom og stått og sett), her flyr pengene fortere enn du får tenkt. Bakken hadde ikke tenkt og spille selv (sier han nå i hvert fall), det holder med å se på galskapen. Det er en spesiell atmosfære på slike steder spør du meg, men artig allikevel å ha vært der.

Dag Ove, denne har ikke V8, den er kun for at folk har et flott motiv til bilde taking på deck 5. Men den er fin, er du ikke enig?  He he, gutter og biler spør du meg :-)

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar