tirsdag 18. juni 2013

15. juni

I dag er vår siste dag om bord på Allure of the Seas. Det har vært en flott tur med mange inntrykk og mye opplevelser selv om vi ikke har vært med på noe annet enn en utflukt. Vi har vært tidlig i seng og opp senest 8 hver dag, men det har godt i vårt tempo. Vi visste jo før vi dro på denne turen at det ble annerledes enn det vi først hadde forespeilet oss.

Vi angrer ikke en dag på at vi allikevel reiste selv om turen er mye mer avslappet enn det vi først planla. Dette er en stor båt med over 5000 passasjerer og med et mannskap på ca 3000, så er vi oppe i 8000 mennesker. Det er jo en liten by i seg selv. Jeg hadde innbilt meg at vi skulle bli mer blandet med andre passasjerer enn det vi ble. Vi fikk alltid et bord for oss selv og det ble ikke så lett og snakke med side bordet da du måtte på en måte lene deg litt over.

Så vi har snakket om at neste gang, skal vi ta en av de andre mindre båtene som vi leste om før vi dro. Der er det ikke mer enn noe hundre om bord og mye mer felles og mingling. Ikke misforstå, vi har oss selv å takke for at vi gikk tidlig i seng og ikke oppsøkte så mye mennesker også ble båten ble litt for stor. Så det blir en mindre båt neste gang selv om de turene er litt dyrere. Også satser vi på at Øivind har kommet tilbake til mer normalt "gjenge" igjen.

NB: Ser dere godt etter på bilde med lugarer ser dere vår lugar 1-2 skrått over han dere kan skimte på bilde. Vi hadde en fantastisk lugar med flott utsikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar