søndag 23. juni 2013

17. juni - Miami

Vi angrer ikke et sekund på hotell byttet. Herfra tar det kun 5-8 min. ut til Miami Beach med taxi og dit ut skal vi i morgen, og utsikten er heller ikke noe å klage på.

Bakkens har også kjøpt seg et kort til Big Busses, så nå skal vi på sightseeng. Den blå ruten er Miami Beach og røde ruten er city rute. Det tar ca 2 timer pr. rute. Vi endte opp med å ta den blå ruten i dag 17. Juni, så i morgen tidlig (bussen begynner å gå kl. 9 om morgningen), skal vi ta den rød ruten (city ruten), før vi tar den blå ruten igjen ca. ved 12 tiden (billetten varer i 24 timer) tilbake til Miami Beach for å slikke sol og litt bading i Atlanterhavet.

Det er kun Bayside som er å se i down town Miami syntes vi. Du må litt ut av sentrum ca. 10 min.(med buss) før du kommer til de forskjellige forstedene. Nå kjører vi også inn i strøk en ser fort det er pengesterke folk som bor. Litt artig å se det i virkelighetene også og ikke bare på film. 

Hvis en skal være turist i Miami er vi enig i at det er Miami Beach som er stedet å bo, så kan en heller ta en taxi inn til Bayside en kveld for å se og ta på stemningen her. På Bayside er det levende musikk hver kveld, forskjellige sjangere. På  søndag var det latin musikk og jeg skal si det var stemning. Folk danset og hadde det morsomt. Og for en rytme folk har her, det var en fryd å stå å se på (må innrømme at rokkefoten kom frem i fru Bakken, he he).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar