mandag 17. juni 2013

10. juni

I dag hadde vi vekking kl 07 med kaffe på egen veranda. Vi har ankommet Nassau på Bahamas. Vi har ikke bestilt noen utflukter i dag. Vi skal kun gå i land og se på livet og nyte noe av det Nassau by kan by på.

Nassau by består av en hovedgate og that´s it. Her er det overflod av smykkebutikker, luksus butikker og et kjempe stort marked med bare "træl". Vi gikk nå og tittet og endte opp på en strand. En helt vanlig syd havs strand men for et vann. Her er det pisselunka i sjøen og selvfølgelig en liten strandbar hører til. Vi kan jo ikke ha vært på Nassau uten å bade selv om badetøyet for min del lå igjen på båten, det ble allikevel en dukkert.

Vi har ikke så mange timer til rådighet her så etter 3-4 timer bar det tilbake til båten, hvor middag står på programmet før en legger seg ved 22-23 tiden.

Maten om bord er veldig bra og showene er kjempeflotte. Chicago er også satt opp her, men siden vi så det i NY har vi ikke tenkt å gå på det. Vi har sett på et vannshow og det er bare en ting å si "veldig imponerende". Aktivitetene er som nevnt før mange men bla: minigolf, basketball, løpe bane, helsestudio, spa og bading i alle slags basseng. Vi har tenkt å prøve minigolf en dag hvis vi kommer til, men utover det blir det kun sol og bading på oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar