søndag 16. juni 2013

Dag 8 i NY - 8. juni

I dag er vår siste dag i NY og vi våknet til oppholdsvær men ganske varmt. Vi satte nesa opp mot de finere strøk og gikk for å titte litt. Var innom noen dyre butikker kun for å se.

Så satte vi nesa inn mot Central Park og her var vi i noen timer. Vi hadde tenkt vi skulle ta Espen på ordet og leie robåt, men pga. uværet Andrea var parken oversvømt så de hadde ikke utleie av båter i dag. Og Bakken syntes det ikke var det samme å leie en gondol, det gjøres i Venecia :-(   Så Espen det ble ingen båttur men jeg kan se hvor romantisk det er, så neste gang vi skal hit MÅ vi få gjort det.

Det kan virke som vi er veldig uheldig når det gjelder å få gjort enkelte ting vi hadde satt oss som mål. Frihetsgudinnen  er stengt til 4. Juli, Madison Squire  Garden var stengt for vedlikehold (mest sannsynlig for at Rangers ikke gikk videre) og så kom regnet og satte en stopper for robåten i parken.

Men vi har kjøpt oss et piknik teppe så vi benket oss ned på en plen og storkoste oss. Central park er veldig stor så vi har jo bare fått sett en liten prosent, men allikevel opplevd litt forskjellig. Så bar det til hotellet for en hvil og litt pakking av koffert.

Etter å ha vært (for denne gang) siste gang på Time Squire  spiste vi middag på en fiskerestaurant som heter Oceana, adressen er 120 W 24 Street mellom Av. Off the Americanas og 7th Av, Mc.Graw hill building. I følge brosjyren har den en Micheling stjerne, den må bare prøves ut hvis en er i NY og liker sjømat (en kan også få bestilt kjøtt). Du vil få en følelse av stil og en flott matopplevelse.

Så bar det hjem for natten og litt mer pakking, Fort Lauderdale here we comes :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar