fredag 7. juni 2013

Dag 6 i NY 6. juni

Bakken har jammen fått for vane å sove lenge, så kaffen er ikke servert før nærmere 0830 men den smaker like godt. 

I dag har vi vært en tur opp i 86 etg. for å komme ut på utsikts platået på Empire State Building. Jeg turte ikke å gå ut så Øivind måtte gå alene, men jeg fikk sett ganske mye allikevel. Så tok vi heisen det siste stykke opp til 102 etg, her kunne en ikke gå ut men det er morsomt å se hvor langt en kan se og for en oversikt en faktisk får av byen. Denne byen er stor. For at dere skal kunne få et visst inntrykk er det kun litt over 5 mill. mennesker i Norge, her i NY er det over 8 mill. mennesker. 

Ser dere riktig godt etter på bildet med alle skyskrperne ser dere Central park fra luften, en flott lomme midt i NY som er hvert et besøk.

Turen videre fortsatte bort til Madison Squire Garden. Vi hadde jo tenkt oss en tur inn for å se på stadion, men den var stenkt pga. vedlikehold. Så vi endte opp i suvenir butikken og der var det mye rart å få kjøpt (vi gikk ikke tomhendte ut). Også måtte vi jo fortelle at vi kom fra samme land som Zucca og da gikk det kun to sekunder før de sa Norway. 

I dag har det vært litt overskyet men varmt, så det kvelden gikk ut på var å se litt på livet og etter en middag på en Tai restaurant som heter Qi, nr 675 on 8 th Ave. Hvis du noen gang kommer til NY Hildegunn MÅ du bare dra hit. Utrolig spesielt men ekstrem god mat og flott atmosfære. Du husker når vi var ute og spiste før sko kvelden vår. Det var det ene ytterpunktet, dette er på det andre ytterpunktet J.

På vei hjem for natten  gikk vi forbi et Suchi sted som i følge Bakken serverte maten på "suchi on a body", kanskje jeg får han med i morgen, he he he.

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere koser dere glugg. Og masse fine bilder! :-)

    SvarSlett