tirsdag 4. juni 2013

Dag 2 i NY - 2. juni

I dag fikk jeg kaffe på senga  kl 0600. Ja, dere leste riktig. Bakken har sovet dårlig i natt så han syntes det var på tide å stå opp, han hadde nemlig vært våken siden halv fem. Kaffen smakte helt fortreffelig og så bar det ut i gatene for å finne et sted vi kunne få frokost. 

Eller så er vi velidg fornøyd med hotellet. Det er ikke noe luksus, men rommet vårt er stort og det er veldig rent og pent. Vi har nok alldrig hatt så stort rom før. Det inneholder 2 walk in closet, bad med badekar, en liten kjøkkenkrok med kjøleskap, oppvaskbenk og som dere har skjønt en liten kaffekoker samt 2 stk. dobbeltsenger (det er kun den ene som er i bruk).

Det å se NYPD Blu på tv hjemme i Norge er en ting, men å stå å tisse ved siden av selveste NYPD Blu (på toan selvfølgelig) er noe helt annet. Der sto Bakken med med "kølla" i hånda mens han ved siden av hadde en kølle i hånda og en i belte ved siden av håndvåpenet (dette var litt artig skjønte jeg). 

Etter en deilig frokost måtte vi gå gatelangs en times tid før butikkene åpnet kl 11 og da oppdaget vi at det skulle være en parade. Hva paraden sto for vet vi ikke, men det ble et skue. Det er kun amerikanerne som gjør det på denne måten. Det var blant annet politiets eget musikk korps, det var duske damer i mange varianter, det var blinkende biler og alle slags mennesker i flere forskjellige utkledninger. Vi tok nå en tur innom Donald Thrump Tower for en kopp kaffe. I følge bøker jeg har lest skal det visst være veldig luksuriøst her med bare marmor og gull. Spør du meg ble det a little too much, men det er nå meg.

Etter å ha kjøpt oss gode joggesko bar det i vei for en tur i Sentral park. Her er det mye som skjer, blant annet gutter som holdt på med street dance (tror det er det det heter). Og jenter de var det absolutt vært å stå å hvile øya på en stund. MAKAN til sikspack er det lenge siden jeg har sett også så mange på en gang, he he he, og en som satt å spilte, han var imponerende. 

 Etter å ha vært noen timer på outlet bar det hjem med noe i posene. Da en har reist med tomme kofferter over dammen og skal være borte i 4 uker, må en passe på å alltid ha med noe tilbake til hotellet :-)

Da kvelden kom var vi slitene så middagen ble nok en gang tatt på Pizzerian next door.

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere har fått en flott start på turen og at dere koser dere!! NY må jo være en helt fantastisk by å besøke - kjenner jeg får lyst til å dra ;)

    Nyt dagene!

    Klem fra Hildegunn

    SvarSlett