lørdag 8. juni 2013

Dag 7 i NY - 7. juni

Kaffe på senga og her blir vi en stund. Det har regnet katter og bikkjer i hele natt og det skal regne i hele dag. Det ble en tur ut rundt 11 tiden for litt shopping, og så skulle vi hente dressen til Øivind. Snakk om fjols til fjells. Normalt sett pleier Øivind å huske slike ting som adresser, bygninger ol. Etter en god lunsj tok det oss en times tid før vi fant tilbake til butikken også viste det seg at det var kvartalet nedenfor hotellet vårt. Det gjør det jo ikke noe bedre at jeg kommer med et visittkort fra en annen forretning, forvirringen blir komplett. Slik kan det gå, men dressen fikk vi J

Det må jo også sies at dagens kjendis er Maddes eks og hans nye forlovede i samme butikker som oss J. Det kan virke som at Bakken er et trekkplaster for kjendiser på denne turen. Kanskje de har rømt landet forut for det store bryluppet.

Etter en hvil på hotellet gjorde vi et helhjertet forsøk på å dra ut igjen, men stormen Andrea satte en rask stopper for det. Etter 5 min på Time Squire var vi gjennomvåte (buksene var våte til midt på låret), så vi dro hjem igjen og tok en matbit next door. Selv regnet her er mye mer i USA enn det vi normalt sett er vant med i Norge. I morgen er det meldt mye bedre vær og det er vår siste dag i NY, så da skal vi nyte dagen til det fulle.

3 kommentarer:

 1. Hei på dere!!
  Er så gøy å lese innleggene og se de fine bildene dere poster, og jeg har ikke problem med å forsta at dere har hatt en flott uke i NY. He, he - Bakken "kjendismagnet" er spent på hvem den neste blir ;)

  God tur videre - gleder meg til oppdatering :)

  Klem Hildegunn

  SvarSlett
 2. Hei Hanne med følge !

  Nå har jeg hatt en liten pause og lest om New York oppholdet deres. Kjenner meg igjen i mye, det høres ut som om dere har en flott tur. Gleder meg til å høre om neste del av turen ! God tur videre.

  SvarSlett
 3. Hei på dere!
  Har prøvd å legge komentar men ser ikke ut til at jeg fikk det til så prøver igjen. det ser ut til at dere opplever mye. Lurer på hvor du har annonsert turen siden du treffer så mange"kjent folk". Kos dere videre og håper det har sluttet å regne katter og bikkjer. Klem fra Grete

  SvarSlett